Animatie 's avonds

Omdat een vakantie ook synoniem is voor entertainment biedt de camping het hele jaar door vermaak! In het laagseizoen kunnen vakantiegangers een muzikale pauze nemen door wekelijks een concert bij te wonen.

In juli en augustus organiseert de camping 's avonds verschillende soorten activiteiten. Elke maandag vindt u de verplichte loterijavond die zoveel fans aantrekt. Twee keer per week zijn er avonden waarop de smaakpapillen van de gasten getrakteerd worden. Deze avonden zijn een gelegenheid om gezelligheid te delen met uw familie en vrienden en om andere kampeerders te ontmoeten. Zo zijn er bijvoorbeeld de traditionele mossel- en frietavonden, een maaltijd die bijzonder gewaardeerd wordt in de regio!

Als de magen vol zijn, is het tijd voor de avondshows die indruk maken op zowel de kleine als de oudere vakantiegangers van La Plaine-sur-Mer. Laat je daarvoor meenemen in de wereld van een goochelaar, slangentrainer en vele anderen! Tot slot kunnen de dansers onder u al hun talenten laten zien tijdens de twee dansavonden die worden georganiseerd in aanwezigheid van een DJ!