Camping vlakbij de zee

Gelegen op slechts 300 m van de zee, kunt u tijdens uw vakantie van enkele dagen tot meerdere weken op onze camping genieten van de frisse zeelucht. Daarnaast vindt u rondom Pornic en La Plaine sur Mer, met haar prachtige Côte de Jade in het hartje van de Atlantische kust, onvergetelijke plekken om lekker te ontspannen met familie of vrienden.

Strand en (strand)visserij

Vlakbij de camping vindt u de prachtige Jadekust en het schitterende kustlandschap van Préfailles, La Plaine sur Mer en Saint Michel Chef Chef. Met de vele kreekjes en ongerepte kust, zijn de stranden rondom de camping een waar paradijs, onder andere voor (strand)visserij. Huur een van de beroemde vissershuisjes die in de zee staan (bijvoorbeeld de “Pêcherie de la Govogne” die recent gerestaureerd is), maak een tocht op zee met uw boot vanaf Port de La Gravette, of ga op zoek naar mosselen en schelpdieren op het strand. U hoeft niet eens uw auto te nemen, want een fiets- en wandelpad brengt u vanaf de camping direct naar de zee.

Fiets- en wandeltochten beginnend vanaf de camping

Gelegen op het parcours van de Vélocéan, is onze camping de perfecte uitvalsbasis voor prachtige fietstochten langs de Côte de Jade en de Atlantische kust. U kunt zelfs een fiets huren op de camping.

Office de Tourisme van Pornic – Loire Atlantique

Wilt u meer weten?

Office de Tourisme van La Plaine sur Mer – Loire Atlantique

Naast de fietspaden vindt u ook meerdere wandeltochten in de omgeving van Pornic. De wandelpaden zijn netjes afgebakend en aangelegd zodat u optimaal kunt genieten van de schitterende omgeving en uitzichten. 3 circuits beginnen vanaf La Plaine sur Mer (11, 15 en 3 km).