Tharon Plage, dadplaats

Op minder dan 500m van de camping vindt u al het eerste grote zandstrand: het strand van La Tara.

Gaat u echter liever naar een iets groter strand met een echt badplaatsje? Dan is Tharon Plage de perfecte plek. Tharon Plage is een authentiek badplaatsje gelegen middenin de Côte de Jade en maakt deel uit van de gemeente Saint Michel Chef Chef. Met haar lange zandstranden van bijna 4.5 km lang, gelegen tussen de burcht van Saint Michel Chef Chef en La Plaine sur Mer, biedt Tharon Plage alles wat u nodig heeft om met familie of vrienden te genieten van een heerlijk dagje strand: een kleine winkelstraat, ijsverkoper, kinderattracties, maar vooral een schitterend landschap.

Vakantie in de buurt van Saint Michel Chef Chef

Wat is er heerlijker dan een geslaagde vakantie aan de kust, waar u kunt uitwaaien en genieten van de frisse zeelucht? Camping La Guichardière is gelegen op slechts 5 minuten van het schitterende strand van Tharon Plage, dus u kunt er snel en gemakkelijk komen met de fiets of met de auto. Tegelijkertijd kunt u ook de bekende Franse koekjes, de ‘Galettes Saint Michel’ proeven, heerlijke koekjes waarvan de fabriek, met bijhorende winkel, in het hartje van Saint Michel Chef Chef ligt.

U hoeft dus alleen nog maar te denken aan uw handdoeken en zonnebril om te kunnen genieten van een lekker zandstrand, de zon en een prachtige omgeving.