Camping La Guichardière, een gezellige familiecamping in de Loire Atlantique

Gelegen op slechts loopafstand van de zee en omgeven door de prachtige Atlantische kust van La Plaine sur Mer, Pornic en Préfailles, kunt u genieten van een rustige vakantie op onze gezellige familiecamping. Onze betaalbare camping in de Loire Atlantique is het ideale adres, of u nu komt met vrienden of familie, voor een vakantie volledig in het teken van strand, kust & zee.

Vooral de Côte de Jade (Jadekust) bij Tharon, St Michel Chef Chef en La Plaine sur Mer is onmisbaar voor liefhebbers van vis en (strand)visserij. Huur een van de vele vissershuisjes die in de zee staan, vertrek met uw boot vanaf Port de la Gravette voor een tocht op zee (bootparkeerplaatsen aanwezig op de camping!), of ga op zoek naar mosselen en garnalen op een van de vele stranden en kreekjes dicht bij de camping.

Alle comfort en faciliteiten voor een geslaagde vakantie

Comfort en ontspanning zijn essentieel voor een geslaagde vakantie, en daarom bieden wij u op de camping vele faciliteiten aan: een café/restaurant (snackbar, bar, kleine supermarkt), camperfaciliteiten, gratis wifi rondom de bar, gratis bootparkeerplaatsen en een immer lachend team dat altijd voor u klaar staat.
Onze diensten zijn geopend gedurende de openingsperiode van de camping.

Daarnaast worden er op onze bloemrijke camping vele activiteiten en animaties georganiseerd. Zo is er gegarandeerd zwemplezier tijdens de verschillende activiteiten die georganiseerd worden in ons verwarmde zwembad. Ja, ons zwembad is altijd verwarmd tot een minimum temperatuur van 26°C en ook voor de allerkleinste waterratten is het peuter-/kleuterbad lekker verwarmd! Daarnaast kunnen de sportievelingen onder ons hun hart ophalen, want de camping beschikt over:

- Speeltoestellen voor kinderen in alle leeftijden (vanaf 6 maanden).

- Multifunctioneel sportterrein

- Gratis te gebruiken tenniscourt

- Jeu-de-Boulesterreinen

- Ping-pongtafel

- Spelletjeszaal

Volop vermaak voor iedereen!

Ons doel is om elke campinggast, van jong tot oud, een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het animatieteam creëert daarom in het hoogseizoen een gezellige sfeer op de camping door het organiseren van vele animaties, zoals spektakels, thema-avonden, karaoke, wateractiviteiten en nog veel meer…

Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Elke ochtend van 10 tot 12 is er voor hen volop vermaak bij het knutselen, spelletjes, speurtochten en sportieve tournooien die door ons animatieteam georganiseerd worden.