Uw 3-sterren camping in de Loire-Atlantique in de buurt van Pornic

In de Loire-Atlantique, verwelkomt de 3-sterren Flower camping La Guichardière u in het stadje La Plaine-sur-Mer, op een steenworp afstand van Pornic, om te genieten van een geweldige vakantie. Gelegen in de buurt van het strand, op slechts 300 m van de zee en de haven van La Gravette, kunt u rustig genieten van een schitterende natuurlijke omgeving, gekarakteriseerd door de vissershuisjes van de Jadekust.

Familiecamping aan zee in de Loire-Atlantique

Wilt u een aangename vakantie doorbrengen in de Loire-Atlantique op een camping aan zee? In een natuurlijke omgeving aan zee biedt het Flower camping-team u vele diensten en faciliteiten. Zo bieden wij u een ruime keuze aan accommodaties voor uw verblijf in de buurt van Pornic: van de huur van een kampeerplaats voor tenten of campers tot de huur van stacaravans voor 2 tot 8 personen of de "cosyflower" lodges.

Vakantie betekent ook het genieten van alle comfort en diensten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. Daarom biedt de camping u vele diensten, meerdere speeltuinen en een multisportterrein. Daarnaast beschikt La Guichardière over een zwemparadijs met verwarmd zwembad, kinderbad en waterspelletjes voor de allerkleinsten.

Vriendelijkheid, een goed humeur en vermaak zijn kenmerkend voor het leven op de camping om u een zo goed mogelijk verblijf aan te bieden. Wacht dus niet langer en reserveer nu uw vakantie online op onze camping in de Loire-Atlantique in de buurt van Tharon Plage, Pornic, Noirmoutier en La Baule.

Nieuws / Goede tips
SANTAFETRIOsite.jpg
Ontdek onze nieuwe Premium-verhuur!

Een verblijf met vrienden? Een grote familie? Ontdek onze nieuwe verhuur Premium 3 kamers / 2 douche kamers.

EarlyBookingPlageSite.jpg
Early booking

Early booking Aanbiedingen -10% !
Reserveer uw vakantie voor 31 januari en profiteer van 10% korting

actu-vignette.jpg
Boek uw verblijf op camping La Guichardière

De zomer nadert snel!
Reserveer uw stacaravan zo snel mogelijk in La Plaine sur Mer

 
Ontdek onze regioKlik hier

Een regio om te ontdekken, met natuurlijk en cultureel erfgoed

Laat u tijdens uw vakantie op de camping verrassen door de badplaats La Plaine-sur-Mer. Op minder dan 10 km van Pornic heeft La Plaine-sur-Mer vele troeven voor een geslaagd verblijf, getekend door de zee en de natuur. Uw verblijf in de Pays de Retz zal u unieke momenten laten beleven door haar rijke historische en culturele erfgoed.

La Plaine-sur-Mer staat bekend om zijn productie van bouchotmosselen, maar is evenzeer bekend voor zijn voetvisserij. Het is dan ook niet ongewoon om lokale bewoners en vakantiegangers te zien die op zoek zijn naar schelpdieren. Als u ook te voet wilt gaan vissen, kunt u terecht in Port Giraud en Port de la Gravette, gelegen op slechts een steenworp afstand van de camping.

Wandelaars en fietsers zullen ook blij zijn met de aanwezigheid van vele wandel- en fietspaden langs de kust. Temidden van de frisse zeelucht kunnen deze paden hen snel naar, onder andere, Pornic leiden door de fietspaden van de Vélodyssée te volgen. Deze tocht biedt ook de mogelijkheid om enkele megalithische plaatsen in de regio te ontdekken. Daarnaast kunt u de kerk Notre-Dame-de-l'Assomption in La Plaine-sur-Mer bezoeken of het 18e eeuwse anker bekijken met uitzicht op zee.

 
Nos hébergements