Camping in de Loire-Atlantique met verwarmd zwembad

Wat is er beter dan duiken in warm water en genieten van een zwembad tijdens uw vakantie? Ons zwemparadijs is ontworpen om uw verblijf in de zon tot een succes te maken. In het hart van uw camping in de buurt van Pornic en in een beveiligde omgeving, kunt u gebruik maken van een verwarmd openluchtzwembad om te genieten van waterplezier. Of u nu liever duikt en zwemt in water dat verwarmd is tot 26° of ontspant in de zon op een van de vele ligstoelen rond het zwembad, onze camping met verwarmd zwembad in de Loire-Atlantique bij Nantes voldoet aan al uw verwachtingen!

Een zwemparadijs voor de allerkleinsten

Ook de kleintjes worden niet vergeten! Om te zien hoe hun ogen zich verwonderen over de geneugten van het water, is de camping uitgerust met een verwarmd peuterbad. Met leuke en kleurrijke waterspelletjes zoals waterstralen en een glijbaan, zal het kinderbad hen eindeloos vermaken en hen volop waterplezier laten ontdekken.

Wateractiviteiten

Het zwembad van de camping is een echte ontmoetingsplaats en een plaats van vriendschap! Ons zwemparadijs zorgt daarnaast voor vele plezierige momenten dankzij ons animatieteam dat het zwembad regelmatig kiest om verschillende activiteiten te organiseren. Zo kunnen de meer atletische vakantiegangers hun team kiezen voor een waterpolowedstrijd of deelnemen aan andere activiteiten zoals Aquagym.