Uw camping op Tharon Plage, aan zee

Ontdek de beroemde badplaats Côte de Jade in de buurt van uw camping Tharon Plage. Gezinnen en gepensioneerden kunnen in alle rust van de zee genieten, want het gebied biedt prachtige wandelingen en landschappen. De plaats is ook wereldberoemd om zijn beroemde Saint-Michel-taarten.

Het grote strand van Tharon en zijn activiteiten

Bezoek tijdens uw verblijf op een camping in Pornic het grote strand van Tharon. Dit is het grootste en meest complete strand en biedt vakantiegangers een breed scala aan activiteiten. In het noorden kunnen watersporters genieten van strandzeilen of kitesurfen, terwijl zwemmers kunnen rekenen op de aanwezigheid van een eerstehulppost en een kleine helling in het centrale deel om veilig in zee te zwemmen. Verder naar het zuiden zijn de beroemde visgronden met hun grote vierkante netten een toeristische trekpleister. Kenmerkend voor de Pays de Retz, zijn sommige van deze paalwoningen uitgegroeid tot plaatsen om te delen en gezellig samen te zijn met familie en vrienden.

Wat maakt de reputatie van Tharon Plage

De charme van Tharon Plage ligt vooral in de talrijke residenties, de beroemde villa's aan zee die herinneren aan het toeristische belang van de badplaats in de 19e eeuw. Vergeet niet de mooie kapel van Sainte-Anne of de kerk van Saint-Michel te bezoeken, tenzij u liever bij de ruïnes van het kasteel van Tharon blijft hangen.

Om Tharon Plage te ontdekken tijdens uw volgende vakantie, boek dan uw accommodatie op Camping de la Guichardière.