Te koop op dit moment: twee mooie stacaravans Te koop op dit moment: Twee mooie stacaravans in La Guichardière

Wilt u een pied-à-terre hebben om uw vrije tijd en uw vakantie in de Loire-Atlantique door te brengen? Op Flower Camping La Guichardière is het mogelijk om eigenaar te worden van uw stacaravan. U kunt gebruik maken van dit "tweede huis" om weg te gaan wanneer u maar wilt voor een weekend of een vakantie in La Plaine-sur-Mer, op slechts een steenworp afstand van Pornic.

Hoe wordt u eigenaar van een stacaravan?

Stelt u zich eens voor dat u naar La Plaine-sur-Mer kunt komen wanneer u maar wilt. Bent u klaar om de sprong te wagen? Hiervoor is er niets gemakkelijker; als u eenmaal uw stacaravan hebt gekozen, wordt er een contract van de Franse campingfederatie opgesteld en dat is het! Zodra u een stacaravaneigenaar bent, kunt u komen wanneer u wilt van april tot november, ongeacht het seizoen! (Voor alle aanvragen met betrekking tot onderhuur, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de camping).

Stacaravan RIDEAU Kaleda duo

Zeer leuke diensten voor deze stacaravan RIDEAU Kalida duo - option pack Selecteer 2016, 2 slaapkamers, 4/6 personen (slaapbank 140 in de woonkamer) van 34 m² met ingerichte keuken, een mooie ruime woonkamer, een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed (met eigen toegang tot de badkamer) en een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Aparte douche en toilet. Een terras van 18 m² gesloten, een tuinhuisje van 4 m². Plot B120 - 33 500 €

Stacaravan IRM

Zet uw koffers in deze stacaravan IRM uit het jaar 2008, 30m² met 2 slaapkamers en 2 extra bedden op de slaapbank van 140cm. Een grote woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een eethoek, een zithoek, evenals een half-overdekt houten terras van 18m². Onderhoudsvrije standplaats B065 - 17 000€.

Stacaravan RAPIDHOME Castelane

Rapidhome Castelane 2006 stacaravan, ongeveer 10 x 4m met overdekt terras op een groot terrein + schuur. Goede algemene staat.
2 slaapkamers (1 slaapkamer 2 bedden 80, 1 slaapkamer 1 bed 140) - grote woonkamer. SDE en aparte WC. Plot B107 - 10 000€.