Te koop op dit moment: twee mooie stacaravans

Wilt u een pied-à-terre hebben om uw vrije tijd en uw vakantie in de Loire-Atlantique door te brengen? Op Flower Camping La Guichardière is het mogelijk om eigenaar te worden van uw stacaravan. U kunt gebruik maken van dit "tweede huis" om weg te gaan wanneer u maar wilt voor een weekend of een vakantie in La Plaine-sur-Mer, op slechts een steenworp afstand van Pornic.

Hoe wordt u eigenaar van een stacaravan?

Stelt u zich eens voor dat u naar La Plaine-sur-Mer kunt komen wanneer u maar wilt. Bent u klaar om de sprong te wagen? Hiervoor is er niets gemakkelijker; als u eenmaal uw stacaravan hebt gekozen, wordt er een contract van de Franse campingfederatie opgesteld en dat is het! Zodra u een stacaravaneigenaar bent, kunt u komen wanneer u wilt van april tot november, ongeacht het seizoen! (Voor alle aanvragen met betrekking tot onderhuur, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de camping).

Stacaravan "RIDOREV"

Stacaravan "RIDOREV" uit het jaar 2010, 2 slaapkamers, 4/6 personen, 36m² met ingerichte keuken. Een woonkamer met een 140cm vouwbank. Een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Doucheruimte en aparte WC. Een overdekt terras van 14m², een tuinhuisje van 5m². 22 000€

Stacaravan IRM

Stacaravan IRM uit het jaar 2008, 30m² met 2 slaapkamers en 2 extra bedden op de slaapbank van 140cm. Een grote woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een eethoek, een zithoek, evenals een half-overdekt houten terras van 18m². Onderhoudsvrije standplaats. 17 000€.