Bezoek de badplaats Pornic

De Jadekust opent het hele jaar door zijn deuren en neemt in de zomermaanden zijn warmste kleuren aan. In het hart van de prachtige kustlijn van de Loire-Atlantique, zal een kleine stad met karakter u optimaal laten genieten van onze prachtige wilde kust: Pornic.

Het is heel gemakkelijk om in de ban te raken van Pornic, deze kleine 19e eeuwse badplaats in het oude Bretagne en een echt historisch juweel. Laat u allereerst leiden door de kleine straatjes van de oude middeleeuwse stad. Ga dan naar het kasteel van Gilles de Rais, dat uitkijkt over de oude haven om u een adembenemend uitzicht te bieden op Pornic.

Loop de trap af naar de oude haven om de zeelucht in het gebied te ontdekken. Het is nu tijd om de stad te verlaten en op avontuur te gaan: bewandel de kustpaden et laat u verleiden door de open zee.

Vakantie op een camping vlakbij Pornic

Op slechts enkele minuten van Pornic, biedt de 3-sterren camping van La Guichardière u de mogelijkheid om de oude stad van Pornic te bezoeken en uw batterijen op te laden. Een verblijf op een camping in Pornic en omgeving is een kans voor u om onvergetelijke en adembenemende momenten door te brengen met familie of vrienden.

Om meer te weten te komen over de stad Pornic en haar omgeving:

Web : http://www.ot-pornic.fr