Staanplaatsen in de Loire-Atlantique

Bent u op zoek naar een echte camping met een bijzondere en familiale sfeer? Onze camping in La Plaine-sur-Mer, op 300 m van de zee, is een camping waar gezelligheid, ontspanning en goed humeur hand in hand gaan. Wij bieden u de mogelijkheid om staanplaatsen te huren voor tenten, caravans of campers. Onze staanplaatsen zijn ruim (ongeveer 100m²) en half schaduwrijk. De kleine extra's van de camping zijn de beboste en aangelegde plaatsen die door heggen worden afgebakend om iedereen's rust en privacy te bewaren.

Het sanitairgebouw bevindt zich bij de ingang van de camping. Dit grote gebouw bestaat uit douches (waarvan sommige geschikt zijn voor personen met beperkte mobiliteit), toiletten en verschillende ruimtes voor de afwas. Gezinnen met jonge kinderen kunnen ook gebruik maken van de baby-toiletten. Tot slot vindt u ook een wasserijruimte om het wassen tijdens uw vakantie te vergemakkelijken.

Serviceplaats voor campers op de camping

Campers, uw camping in de Loire-Atlantique in de buurt van Pornic heeft een serviceruimte voor uw camper, met onder andere een servicepunt (drinkwater, afvoer) en een plaats voor uw huishoudelijk afval.