Receptie

Informatie nodig over uw verblijf op de camping in La Plaine-sur-Mer?

Van april tot september kunt u bij de receptie van onze Flower camping terecht met al uw vragen over uw reservering of met al uw verzoeken om informatie over de activiteiten die u tijdens uw verblijf op de camping in de buurt van Pornic kunt ondernemen. Het team van La Guichardière kan u adviseren over de meest geschikte accommodaties voor uw vakantie in de Loire-Atlantique, maar kan ook een aantal activiteiten aanbevelen om met familie of vrienden in de regio te ondernemen.

Aankomsttijden op de camping

Kijk je uit naar je vakantie? De aankomsttijd voor de stacaravanverhuur is vanaf 15.00 uur, terwijl het vertrektijd op de dag van vertrek van tot 10.00 uur is. Vakantiegangers die een staanplaats voor hun tent, caravan of camper hebben geboekt, kunnen vanaf 14.00 uur gebruik maken van het terrein en tot 12.00 uur blijven op de dag van vertrek.

Uitleen van materiaal

Als u op onze camping in La Plaine-sur-Mer op zoek bent naar een leuke of sportieve activiteit, dan kunt u bij de receptie terecht voor het gratis lenen van rackets, Bretonse pucks, voetbalballen, gezelschapsspelletjes, enz.