Geniet van onze bar/snack

Vakantie is een bevoorrecht moment van ontspanning met familie of vrienden. Wat is er dan beter dan goed te eten en te genieten van een gezellig moment met het gezin bij een aperitief? De camping biedt hiervoor verschillende diensten, waaronder een supermarkt en een bar/snack tijdens uw verblijf in de buurt van Pornic.

Vakantie is meestal een moment van ontspanning, dus laten we het koken even vergeten! Dankzij de mogelijkheid om rechtstreeks in de bar/snack te bestellen, hoeft u alleen maar te genieten van uw maaltijd, omringd door uw familie en vrienden. Kies eenvoudigweg uit een ruime keuze aan gerechten; uw afhaalpizza, gebraden kip, frites of warme sandwich, als het eenmaal klaar is het enige wat u hoeft te doen: genieten.

Om gebruik te maken van de diensten van de schuur van uw camping kunt u in het laagseizoen van 8.30 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur bestellen. In het hoogseizoen zijn de uren aaneengesloten en verlengd, zodat u kunt bestellen wat u wilt tussen 08:00 tot 22:00 uur!

Sfeer en proeverij 's avonds op de camping

De bar/snack van de camping is ook het decor voor vele thema-avonden en shows. Geniet van dansavonden, hypnose shows of concerten. Richting Spanje met een avondje paella en sangria of ontdek onze regio Bretagne met "Galettes à Volonté" of "Moules Frites". Breng een aangenaam moment door in ons restaurant met een glas in de hand in het gezelschap van familie of vrienden.