Animaties voor jong en oud

Op Camping La Guichardière zijn er volop activiteiten om de kleintjes te vermaken en aan het lachen te maken! Uw kinderen kunnen vertrekken met herinneringen aan een gedenkwaardige vakantie dankzij de vele activiteiten die door ons team worden aangeboden. Zo kunnen ook de ouders in alle rust van hun verblijf in de Loire-Atlantique genieten, in de wetenschap dat hun kinderen een veilige tijd hebben met ons gekwalificeerde animatieteam.

Een camping in de buurt van Pornic voor uw kinderen

Het animatieteam doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de georganiseerde activiteiten leuke, sportieve en creatieve momenten zijn in een vrolijke en gezellige sfeer. Van 4 tot 12 jaar oud, zullen de kinderen de gelegenheid hebben om prachtige momenten te delen met ons animatieteam, waaronder muzikale en magische spektakels. De kleintjes zullen ook de gelegenheid hebben om te lachen met de clown en de ballonsculpteur die één keer per week naar de camping komt.

Deze momenten die ze delen met andere kleine kampeerders stellen hen in staat om nieuwe vriendschappen te sluiten terwijl ze deelnemen aan een van de vele activiteiten: shows, kooklessen, buitenspelen, sumo-gevechten, Olympische Spelen en nog veel meer.

Op de camping kunnen ook volwassenen zich vermaken. Veel activiteiten en entertainment zijn beschikbaar voor het hele gezin.